Tuotteet

Ulkoverhouspaneelit

Liperin Höyläämön ulkoverhouspaneelit ovat valintasi kun haluat aikaa, säätä ja katsetta kestävää laatua rakentamiseesi.

Ajattoman tyylikäs puuverhoilu on suosittu ja kestävä omakotitalojen ja julkirakennusten julkisivumateriaali. Me Liperin Höyläämöllä tarjoamme huippulaadukkaat ulkoverhouspaneelit kaikkiin rakentamisen tarpeisiin, niin yksityiselle rakentajalle kuin julkisiinkin rakennuskohteisiin.

Pohjolan olosuhteisiin soveltuvat ulkoverhouspaneeliemme materiaalina on suomalainen kuusi joka puulaaduista parhaiten kestää aikaa ja vaativiakin säitä. Panelointimme säilyy esteettisesti komeana vuodesta toiseen ja sietää niin talven purevat pakkaset, syksyn sateet, kuin kesäauringon kuuman poltteenkin.

Pintakäsitellyt ja päätypontatut ulkoverhouspaneelimme ovat helppo ja varma vaihtoehto rakentajalle. Määrämittaiseksi katkaistut ja lujuusluokitellut tuotteemme soveltuvat niin suuriin, kuin pieniinkin rakennuskohteisiin kätevästi. Toimitamme paneelit asiakkaalle valmiiksi pohjakäsiteltynä tai pohja- ja pintakäsiteltynä aina tarpeen mukaan. Raaka-aineen samanaikainen halkaisu, höyläys ja pintakäsittely pitävät puun solukkorakenteen avoimena, mikä antaa parhaan tuloksen pintakäsittelyn kiinnittymiselle.

Puupanelointi on luonnollinen ja kestävä valinta

Rakennuksen ulkoverhoukseen käytettyjen paneeliemme puu ikääntyy kauniisti ja luonnollisesti.

Laadukkaasta puusta valmistettujen ja kestävästi käsiteltyjen ulkoverhouspaneeliemme huoltoväli on jopa 15 vuotta. Puun pinta- ja pohjakäsittelyssä käytämme nykyaikaisia, mahdollisimman ympäristöystävällisiä menetelmiä ja aineita. Näin tuotteemme ovat pitkäkestoisuudessaan turvallinen ja kestävä ratkaisu niin luonnolle kuin rakennukselle itselleenkin.

Ympäristön huomioivalle toiminnallemme onkin myönnetty Kestävän Metsänhoidon sertifikaatti ja kaikki toimintamme noudattaa PEFC -puunalkuperä standardin mukaisia vaatimuksia.

Sisäverhouspaneelit

Ensiluokkaisesta puusta valmistetut esteettisesti näyttävät sisäverhouspaneelimme ovat avain yksilölliseen sisustukseen.

Aidolla puupaneelilla tuot tilaan tunnelmaa ja lämpöä. Kaikki sisäverhoiluun tarkoitetut puupaneelimme ovat tarkasti valikoitua laatupuuta joka kestää aikaa, pitää muotonsa ja säilyy näyttävänä pitkään. Sisäverhouspaneelimme sopivat hyvin yhdistettäväksi muiden sisustusmateriaalien kanssa ja sopivat hyvin vaativalle, luonnonmateriaaleja arvostavalle sisustajalle.

Ainutlaatuisesti valkovahatut sisäverhouspaneelimme soveltuvat niin kotiin kuin julkiseenkin tilaan. Kun kaipaat ajatonta ja tyylikästä ilmettä sisustukseesi valitse silloin Liperin Höyläämön sisäverhouspaneelit, siinä on ratkaisu joka kestää katsetta ja aikaa yhtä lailla.

Kaikissa sisäverhoiluun tarkoitetuissa paneeleissa käytetään parasta suomalaista mäntyä, joka kasvaa hitaasti, kestävästi hoidetulla Itä-Suomen metsäalueella. Huolehdimme puun kestävyyden ohella sen hiilijalanjäljestä ja ympäristöystävällisestä käsittelystä kaikissa työvaiheissamme. Toiminnallemme Liperin Höyläämössä onkin myönnetty Kestävän Metsänhoidon sertifikaatti ja kaikki käyttämämme puutavara noudattaa PEFC -puunalkuperä standardin mukaisia vaatimuksia.

Erikoistuotteet

Yksilöllistä ilmettä mittatilaustyönä kaikkiin tarpeisiin -arkkitehdin piirustuksista tai yhdessä ideoituna

Meiltä saat yksilölliset puuratkaisut jokaiseen kohteeseen. Toteutamme mittatilaustyönä räätälöityjä tuotteita esimerkiksi julkisrakentamisen kohteisiin ja yksityisille rakentajille. Paneelit voidaan tehdä arkkitehdin piirustuksista tai sitten voimme yhdessä kanssasi ideoida juuri sinun kohteeseesi sopivat puupanelointiratkaisut. Mittatilaustyönä tehdyt tuotteemme sopivat varmasti ja luovat yksilöllisen ulkoasun, käytettiinpä niitä sitten ulkorakentamisen elementtinä tai sisätilojen sisustamisessa. Pitkä ammattitaitomme varmistaa että vaativienkin kohteiden hoitaminen onnistuu meiltä vaivattomasti ja kykenemme vastaamaan kaikkiin asiakkaidemme sisustuksen ja rakentamisen tarpeisiin.

Hyvänä esimerkkinä mittatilaustyönä toteutetuista puuratkaisuistamme toimii Itä-Suomen yliopiston Metsäntutkimuslaitos METLAn puisten sisä- ja ulkoverhoilujen uniikki toteutus.

Ota yhteyttä ja kysy tarkemmin erikoistuotteistamme.

Runkorakentaminen

Liperin Höyläämö -Kaikki puurakentamisen tuotteet yhdestä paikasta nopeasti ja varmasti, laadusta tinkimättä

Tarjoamme huippulaadukkaita ja lujuusluokiteltuja puutuotteita kaikkiin runkorakentamisen ja kattotuolien tarpeisiin. Kehittyneillä koneellisilla lujuusluokittelumenetelmillä luokiteltuja puutuotteitamme on saatavilla kattavasti rakentamisen tarpeisiin C24- C30- ja C35- lujuusluokissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteistamme

Kuivikepurupaalit

Meiltä saat kätevästi myös eläinkuiviketta siisteinä kuivikepurupaaleina. Höyläämön sivutuotteena syntyvästä kuivikepurusta puristetut paalit soveltuvat erinomaisesti kuivikkeeksi eläimille tai vaikkapa katteeksi kasvimaan rakentamiseen. Sataprosenttisena luonnontuotteena kuivike on turvallista ja imukykyistä.

Tiiviitä ja muovilla suojattuja paaleja on helppo käsitellä. Pakkausmuovi sopii niin kierrätettäväksi, kuin muun jätteen mukana poltettavaksikin.
Liperin höyläämö logo valkoinen
Liperin Höyläämö on itäsuomalainen Liperin Leppälahdessa sijaitseva puun käsittelyyn erikoistunut pitkän linjan perheyritys

YHTEYSTIEDOT

Liperin Höyläämö Oy

Heinävedentie 146
83100 Liperi, Finland
050 596 8396Tietosuojaseloste
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram